Nieuwsbrief 14
juni 2010

Vane heeft een iets rustigere periode achter de rug maar is nu helemaal klaar om er deze zomer weer een paar keer een flinke lap op te geven.

Het begint dit weekend al, wanneer de Vane boys voor de eerste keer de grens zullen oversteken en het beste van zichzelf zullen geven op het groots opgezette Vocal Amusing Festival in Hengelo (NL), iets waar de groep enorm naar uitkijkt.
Op 4 juni krijgt Oldenzaal de primeur van het eerste Vane optreden op Oranje bodem en op 5 juni maakt de groep de Hengelose binnenstad onveilig (nu ja) en zullen de typische Vane klanken klinken vanop het podium in de Enschedestraat (11:30), het Brinkplein (14:00) en (last but not least) het Schouwburgplein (19:15).

Daarna zoeken we het iets dichter bij huis en zijn we te bekijken en beluisteren aan de Bovenrij in Herentals tijdens de jaarlijkse Braderij (23 juni). Met de geweldige Herentalse respons tijdens Herentals Feest nog in het achterhoofd (enkele sfeerbeelden kan u hier nog eens bekijken), verwacht Vane ook veel van zijn optreden in het Herentalse Schaliken (samen met Jean Bosco Safari) tijdens de altijd sfeervolle Donderse Dagen (15 juli).

En mocht u deze kansen al dan niet vrijwillig aan u laten voorbij gaan, dan is er altijd nog het Summerjam Festival in Beerse waar Vane voor de tweede keer in zijn bestaan present zal tekenen (28 augustus).

Vane kijkt dus volop uit naar een warme, muzikale zomer en hoopt jullie spoedig op één van zijn optredens te mogen begroeten...

Hou zeker ook de agenda in het oog
voor eventuele wijzigingen of extra optredens...

Tot Ziens, Tot Vane!

PS: Een beetje sfeer snuiven kan alvast
met een aantal foto reportages uit de oude doos...

in- of uitschrijven op deze nieuwsbrief kan via de Contact Pagina