Voor nieuws over Vane bent u vanaf nu
bij Facebook en Twitter aan het juiste adres!

Nieuws Archief

   
>>> 31 januari 2015
 
 

Foto Marianne Destombes

Na een korte adempauze is Vane terug met volle zin de repetitieruimte ingedoken met de bedoeling om er ook in 2015 weer de spreekwoordelijke lap op te kunnen geven. De eerste optredens zijn ondertussen in de Vane Agenda verschenen en er volgen er in de loop van de komende weken ongetwijfeld nog enkele. We hopen jullie dan ook binnenkort opnieuw vanop een podium ergens te lande te mogen begroeten.

 
       
  24 november 2014<<<
   
 

Belofte maakt schuld!
Tijdens onze vorige optredens in Vosselaar en Turnhout beloofden we bij wijze van willekeurige lottrekking de bezoekers van ons gastenboek een aantal vrijkaarten voor het komende optreden van Vane in CC ’t Schaliken op 6 december 2014. Bij deze willen we dan ook maar wat graag Anja De Smet, Maria Verswyvel, Greet Van Gorp en Chris Leppens blij maken met twee gratis tickets voor dit avondvullend evenement. We kijken er alvast naar uit om jullie weldra opnieuw te begroeten!Foto Christian Bailleul
 
       
   
>>> 29 september 2014
 
 


Foto Lesley Janssens

Vane heeft er doorheen de voorbije 12 jaren een boeiende tocht opzitten, waarbij het zijn vokale kunnen heeft gedemonstreerd over tientallen podia in heel Vlaanderen en zelfs daarbuiten...
Van diverse doortochten op festivals zoals de Gentse Feesten of Herentals Feest, tot avondvullende performances in cultuurtempels in Brugge, Brussel, of zelfs Oss, Vane wist zijn publiek steeds te verrassen met zijn hoogst originele en aanstekelijke weergave van een heel scala aan bekende pop- en rocknummers.
De groep heeft ondertussen niets ingeboet aan zijn kenmerkende dynamiek en zijn bijhorende enthousiasme en pakt dit najaar met volle goesting opnieuw uit met een full show in eigen regio:
Op 6 december en 20 december zijn de heren te bekijken én vooral te beluisteren in het vermaarde Cultuurcentrum ’t Schaliken in Herentals om er het spreekwoordelijke leven in de brouwerij te zingen.
Verwacht u aan funky ritmes, heerlijke harmonieën, stevige vokale uithalen, een vleugje relativerende humor, maar vooral aan een dosis onbekommerd avondvullend amusement in een sfeervol kader...
Tickets kan u alvast hier bestellen.

 
       
  10 augustus 2014<<<
   
 

Een zomers sfeertje, een leuk podium, een fijn publiek en een potje aanstekelijke a capella, wat ons betreft een ideale mix voor een ontspannen muzikale avond.
Laten dat nu net de ingrediënten zijn die zich aanstaande woensdag aandienen in Vosselaar aan Kaffee De Lindekens, de plek bij uitstek om een gezellig feestje te bouwen. Ook in de zomer van 2013 was Vane hier te gast met een enthousiast optreden en dito ambiance, een avond die voor altijd in het geheugen van de groepsleden gegrift staat. Onnodig te zeggen dus dat Vane er ongelooflijk veel zin in heeft om dit avondje nog eens te herhalen, hopelijk ook in jouw gezelschap!
Afspraak dus op “Muziek in ’t Groen” aan Kaffee De Lindekens (Cingel 8, 2350 Vosselaar) op woensdag 13 augustus vanaf 20u!
Meer info en meer optredens vindt u in onze agenda.

 
       
   
>>> 19 oktober 2013
 
 

Het feestje dat Vane eind september in Oss (Theater De Lievekamp) ging bouwen is alvast ook in de regionale Nederlandse Pers niet onopgemerkt voorbij gegaan.
Wij citeren:

"A capella zoals a capella moet zijn. Alleen de stem en anders niets. De achtkoppige Belgische formatie wist zaterdagavond de zaal plat te krijgen met hun formidabele zangkunsten, ritmische effecten en stevige begeleidingsstemmen. De groep bracht een 25-tal nummers ten gehore welke varieerden van gospel tot funk en van Robbie Williams tot James Brown. Zonder de anderen te kort de doen, ontpopten Rob van Dijck en Jan Hoppenbrouwers zich tot de sfeermakers van de groep. Rob met zijn krachtige ‘touch of soul’ stem en Jan met zijn hele diepe basstem. Ze wisten het publiek, waaronder een volle bus Belgische fans, regelmatig de rillingen over het lijf te jagen en ook het ontroerende slotnummer ‘Halleluja’ bezorgde menig luisteraar een kippenvelmoment. Al met al een hele goede keus om deze geweldige groep te laten komen en dit is zeer zeker voor herhaling vatbaar."

 
       
  10 augustus 2013<<<
   
 

Wie Vane de komende weken aan het werk wil zien komt ruimschoots aan zijn trekken: Op 15 augustus zullen luide gezangen weerklinken in het sfeervolle café Beatnik in Beerse. Een week later, op 21 augustus, zijn De Lindekens in Vosselaar the place to be! Heimat Lille wordt ook niet overgeslagen want op 22 september aanstaande zet Vane in uitstekend gezelschap zijn schouders onder het goede doel op Claire's Party.
Meer info en meer optredens vindt u in onze agenda.


Foto Lesley Janssens
 
       
   
>>> 24 maart 2013
 
 
Nieuwsbrief nummer 20 ging zopas gezwind de deur uit!
Zin om met Vane een feestje te gaan bouwen in Nederland?
De bus staat al klaar!
 
       
  21 maart 2013<<<
   
 

Even terugblikken op wat was:
Het Vane Foto Album werd zopas uitgebreid met een handvol foto's van ons tienjarig verjaardagsfeestje. Een reportage die ons alvast meteen terug in feeststemming brengt!
Veel kijkplezier!


Foto Wim Hendrickx
 
       
   
>>> 12 december 2012
 
 


Foto Lesley Janssens

Vane kijkt met een bijzonder tevreden gevoel terug op het driedaagse feestje dat we ter gelegenheid van onze 10e verjaardag eind november hebben georganiseerd.
Voor zij die er niet bij konden zijn of voor zij voor wie het naar meer heeft gesmaakt, is er een volgende kans aanstaande vrijdag 14 december 2012 om Vane aan het werk te zien.
Place to be is Themacafé De Brouwketel in Lille, nota bene de plek waar het 10 jaar geleden allemaal begonnen is.
De heren beginnen er aan rond 21u30.
U bent welkom vanaf 21u00 in dit sfeervol etablissement voor een onvervalste Christmas Night Party!
De inkom is trouwens gratis.
 
       
  1 oktober 2012 <<<
   
 

10 jaar op de planken!
10 jaar pure fun!
Vane is er dan ook meer dan ooit klaar voor om er in zijn geheel eigen energieke stijl nog eens stevig de beuk in te gooien... We beloven een spetterende apotheose van ons timmeren-aan-de-weg in het voorbije decennium en zullen er alles aan doen om een gepast vokaal orgelpunt te zetten op onze 10 jaar jonge carrière...
GC ’t Heilaar in Beerse wordt op 23 én 24 November 2012 The Place to Be.
Op die dagen presenteren we U “10”
een swingend avondje a capella, waarbij we uitpakken met het beste van de voorbije 10 jaar in combinatie met enkele pittige nieuwkomers...
Hopelijk tot dan!
Voor tickets bent u hier aan het juiste adres


Foto Lesley Janssens
 
       
   
>>> 17 juni 2012
 
 


Foto Lesley Janssens

Er werden weer een paar extra evenementen-om-naar-uit-te-kijken toegevoegd aan de Vane Agenda.
Zo zijn er bijvoorbeeld de open lucht optredens in Herentals deze zomer, onder andere op het Herentals Feest evenement in de binnenstad.
Op het einde van 2012 plant Vane bovendien een spetterend 3-daags verjaardagsfeestje naar aanleiding van zijn 10-jarig bestaan. We zullen deze fijne gebeurtenis trouwens niet alleen vieren, want samen met Vane zijn ook Flying Pickets 30 jaar jong geworden! Vane is dan ook zeer vereerd om op 22 november het podium te mogen delen met deze wereldsterren.
Last but not least trekken we begin 2013 nog eens de grens over voor het prestigieuze Acapella Festival in Oss (NL).
Meer info via de Vane Agenda.
 
       
  12 maart 2012 <<<
   
 

Vane in beeld!
Nieuwe foto's van de première van Vocal Explosion en zelfs een vleugje video zijn nu beschikbaar in onze media pagina's. Een impressie van het klank- en lichtspektakel dat Vane in zijn mars heeft.
Veel kijkplezier!

 
       
   
>>> 1 december 2011
 
 
De 17e Vane Nieuwsbrief werd verzonden.Een vriendelijke uitnodiging voor Amusing Christmas!
 
       
  23 november 2011 <<<
   
  Hartige hapjes en smaakvolle a capella! Amusing Christmas is de 2de uitgave van ons sfeervol en origineel muzikaal concept in Themacafé De Brouwketel in Lille. Afspraak op 17 december aanstaande voor een avondje uit met een knipoogje naar Kerstmis.
Tickets kan u hier bestellen.
 
       
   
>>> 28 oktober 2011
 
 
De voorverkoop voor Vocal Explosion, liep enorm vlot: Beide voorstellingen zijn dan ook volledig uitverkocht. Voor zij die er toch graag waren bij geweest, maar geen kaartje hebben bemachtigd: Neem vlug een kijkje in onze agenda, misschien heb je snel de kans om ons bij een andere gelegenheid een keertje aan het werk te zien.
 
       
  18 september 2011 <<<
   
  De 16de Vane Nieuwsbrief werd vakkundig op onze trouwe fans losgelaten...
Om je te abonneren op deze nieuwsbrief, rep je je best naar de Contact pagina.
 
       
   
>>> 15 september 2011
 
 

Vocal Explosion!
Dat is de titel van het nieuwe avondvullende programma dat Vane voor u in petto heeft op 25 november en 26 november 2011.
U mag er zich verwachten aan een Vane dat de batterijen ondertussen duchtig heeft opgeladen en klaar is om er in zijn geheel eigen energieke stijl weer een spetterend feestje van te maken!
Van harte welkom!

 
       
  24 juni 2011 <<<
   
 

3 Maal is scheepsrecht en dus was Vane ook dit jaar van de partij om ter promotie van Key Music de Herentalse braderij op te fleuren met zijn aanwezigheid. Het was op donderdag wel even wachten tot de laatste bui over was, maar vanaf toen kon het Vane feestje beginnen, tot tevredenheid van al wie op de omliggende terrassen een zitje had gezocht. Een extraatje kwam er in de vorm van de toevallige passage van de volledige kern van Cercle Brugge, die tijdens de pauze van het Vane optreden op de Herentalse kasseien een spontaan voetbalpartijtje tegen een selectie van de jeugd van KFC Lille afwerkte en achteraf zelfs hier en daar vokaal versterking bood tijdens het 2de deel van de Vane set.


Foto Johan Van Den Heuvel
(klik op de foto voor een vergroting)
 
       
   
>>> 11 juni 2011
 
 

Foto Marianne Destombes

Een traditionele zondag begint voor u misschien ook met een rijkgevulde tafel waarop de vers geperste fruitsapjes, de knapperige pistoletjes en het obligate pannetje spek met eieren niet ontbreken.
Aanstaande zondag kan u daar nog een licht verteerbaar aperitiefconcert aan toevoegen!
In een organisatie van Davidsfonds Lille kan u vanaf 11:00 uur in RVT Lindelo in Lille genieten van een bekoorlijk dessertje Vane.

 
       
  24 april 2011 <<<
   
 

Met de onverwacht hoge temperaturen van de laatste dagen hebt u misschien ook weer zin gekregen in zo'n heerlijk, broeierig Vane Feestje?
Aanstaande zondag, nota bene op de dag van de arbeid zelve, zal Vane nog een keertje de nodige druppels zweet laten in een poging u (ja, u daar) te amuseren!
Afspraak vanaf
19.00 uur in het Keizershof op de Grote Markt van Turnhout!
Hou ook onze agenda in het oog voor meer muzikaal moois later op het jaar...


Foto Lesley Janssens
 
       
   
>>> 21 januari 2011
 
 

Foto Christian Bailleul

Etablissement De Zwaan in Vosselaar vormde het stijlvolle decor voor het eerste Vane optreden van 2011. De groep trof er een enthousiast publiek dat qua sfeer schepperij zijn gelijke niet kende. Vane pakte in zijn geheel eigen stijl uit met een aantal sfeervolle tegelplakkers en een vol blik ambiance nummers, iets wat het voltallige publiek duidelijk wist te smaken.
Mooie aftrap van een jaar waarin Vane alvast van plan is weer veel noten op zijn zang te hebben!

 
       
  7 oktober 2010 <<<
   
 

Vane is op zoek naar versterking in de hogere regionen
Ben jij een swingende tenor die moeiteloos de nodige tierlantijntjes
uit zijn mouwen schudt en ook het betere solo werk niet schuwt?
Ben je op zoek naar een muzikale WOW! ervaring
met een stevig en geroutineerd a capella collectief?
Heeft het podiumbeest in jou zin om af en toe uit te breken
in een professionele geluidssetting?
Eén adres: Vane Contact!


Foto Christian Bailleul
 
       
   
>>> 22 juli 2010
 
 

Foto Marianne Destombes

Jean Bosco Safari en Vane, het bleek een perfecte tandem te zijn om er een sfeervolle Donderse Dag van te maken in Herentals.
Op een volledig gevuld plein voor CC 't Schaliken genoten de talrijk opgekomen muziekliefhebbers van een warme zomeravond vol licht verteerbare a capella klanken.
Een foto impressie...

 
       
  13 juli 2010 <<<
   
  De Donderse Dagen zijn in aantocht en dus is hier de 15de Vane Nieuwsbrief ...
 
       
   
>>> 6 juni 2010
 
 

Foto Kees Tetteroo

Na een iets langere sabbatperiode, heeft Vane dit weekend zijn Nederlandse première beleefd in Oldenzaal en Hengelo.
De honger naar deze optredens was groot en het aanstekelijke Hollandse enthousiasme en dito hartelijkheid bracht dan ook het beste in de groep naar boven.
Missie meer dan geslaagd dus!
Bij deze een hartelijk dank je wel aan onze Nederlandse gastheren voor de geweldige ontvangst, de deugddoende reakties en de prachtige organisatie van een uniek zang evenement!
Een foto impressie...

 
       
  3 juni 2010 <<<
   
  Lang verwacht...
De 14de Vane Nieuwsbrief ...
 
       
   
>>> 30 november 2009
 
 

Foto Christian Bailleul
Het eerste optreden van 2010 staat in de agenda genoteerd.
Vane trekt voor het eerst in zijn bestaan de landsgrenzen over en zal deelnemen aan het prestigieuze, internationaal getinte Vocaal Festival Amusing, een geweldig muzikaal totaalspektakel in het centrum van Hengelo (Nederland) dat dit jaar trouwens zijn lustrum viert.
Een aanrader voor iedereen met de juiste dosis liefde voor muziek!
 
       
  19 juli 2009 <<<
   
  De 13de Vane Nieuwsbrief werd vlekkeloos gelanceerd...
 
       
   
>>> 14 juni 2009
 
 

Foto Christian Bailleul

Niets is zaliger dan de gezellige sfeer van een onvervalst zomerfestival. Lekkere temperaturen, een fris pintje bij de hand en aangename muziek waar je simpelweg vrolijk van wordt. Voor dat laatste belooft Vane alvast te zorgen op de Parkhappening in Brecht op 27 juli 2009.
Van harte welkom!
 
       
  7 april 2009 <<<    
  De 12de Vane Nieuwsbrief vond zijn weg naar de trouwe fans. Binnenkort ook naar jou?
 
       
   
>>> 28 november 2008
 
 


Foto Christian Bailleul

Om persoonlijke redenen heeft Vane er de afgelopen maanden even de riem moeten afleggen.
De realisatie van de CD is daarom even uitgesteld.
Uitstel is echter geen afstel!
Vanaf januari gaat Vane terug full force ahead... Da's beloofd!
 
       
  29 september 2008 <<<    
 

Wie er bij was zal het zeker beamen: record & play groeide afgelopen zaterdag in Beerse uit tot een sfeervol evenement.
Wie er later nog eens van wil terugdromen, kan alvast een reservatie maken voor de CD die Vane binnenkort onder uw kerstboom wil mikken.
Terugblikken kan uiteraard ook aan de hand van een foto-reportage en al wie de behoefte voelt om zijn mening over record & play of Vane wereldkundig te maken, is van harte welkom in ons Gastenboek.

 
       
   
>>> 9 augustus 2008
 
 
Vane presenteert u record & play.
U leest er alles over in onze
11e Vane Nieuwsbrief!
 
       
  7 juli 2008 <<<    
 

Met 11 juli in aantocht zal je in gans Vlaanderen dezer dagen kunnen genieten van allerhande feestelijk, muzikaal moois.
Iedereen zal het geweten hebben: Vlaanderen feest!
Ook Vane zal deze zomer zijn steentje daartoe bijdragen.
Afspraak aanstaande vrijdag 11 juli om 20.00 uur in het gemeentepark van Zoersel voor Parkmuzaïek, een feestje waar Vane en Peter Koelewijn de pannen van het dak zullen swingen.


Foto Marianne Destombes
 
       
   
>>> 10 juni 2008
 
 

De tweede editie van Pentacapella was voor Vane weer een uitermate fijne ervaring, mede dank zij de enthousiaste reakties van het publiek (waarvoor dank!).
Foto's van dit evenement kan je weldra op de website vinden.
Spijtig genoeg is er ondertussen een technisch probleempje met het Gastenboek gerezen, waardoor dit een paar dagen onbeschikbaar was.
Kon u uw ei de afgelopen dagen niet kwijt, dan hebt u vanaf nu alsnog de kans. Met onze excuses voor het ongemak.

 
       
  14 mei 2008 <<<    
 

Een half jaar geleden was er Pentacapella!
Nu is er Pentacapella II.
U leest er alles over in de 10e Vane Nieuwsbrief!

 
       
   
>>> 14 februari 2008
 


Foto Christian Bailleul

Noem het wat ons betreft gerust een Valentijnscadeautje.
Feit is dat u elders op deze site een nieuw vleugje Video aantreft:
een korte impressie van Pentacapella, het verjaardagsfeestje waar Vane u een tijdje geleden op getrakteerd heeft.
 
       
  25 december 2007 <<<    
  Met 2 sfeervolle kerstconcerten heeft Vane 2007 in schoonheid beëindigd. Zowel op de Silver Christmas Night (foto) als tijdens de traditionele Lilse Kersthappening tekende Vane present met een aangepast kerstprogramma. Tijdens dat laatste optreden hadden we trouwens de eer en het genoegen een nieuw groepslid te verwelkomen: Bart Pilate, doorwinterd vokalist, schrijft vanaf nu mee aan de Vane geschiedenis.
Uitkijken dus naar een boeiend en muzikaal 2008. Vane wenst u alvast alle goeds...


Foto Bart Pilate

 
       
   
>>> 10 december 2007
 
 
Vane heeft met volle teugen genoten van zijn eigen verjaardagsfeestje!
Pentacapella was voor ons een ervaring om nooit meer te vergeten.
Een hartelijk dank je wel aan iedereen die hier zijn schouders mee heeft onder gezet en natuurlijk ook een hartelijk dank je wel aan iedereen die te gast was, voor de warme en enthousiaste reakties tijdens en na deze mooie avond.
Sfeerbeelden vindt u in het Fotoalbum...
 
       
  6 december 2007 <<<    
 

De Sint zijn opdracht zit er weer op, maar voor Vane is het jaar nog niet voorbij. Indien u geen kaarten hebt weten te bemachtigen voor Pentacapella, het vrolijke verjaardagsfeestje dat Vane aanstaande zaterdag plant, dan kan U Vane tijdens de eindejaarsperiode misschien toch nog aan het werk zien op 15 december op de sfeervolle Silver Christmas Night of een weekje later op 23 december tijdens de Lilse Kersthappening.
Weldra zullen ook de eerste optredens van 2008 gepubliceerd worden. Houd dus alvast de agenda de komende weken in het oog...


Foto Marianne Destombes
 
       
   
>>> 4 november 2007
 
 
Voor zij die geen kaarten voor Pentacapella hebben kunnen bemachtigen of voor zij die Vane gewoon nog een keertje extra aan het werk willen zien:
Op donderdag 8 november is Vane te bekijken én te beluisteren in GC Den Hoek in Kortenaken.
Tickets zijn via e-mail of telefonisch bestelbaar.
 
       
  21 oktober 2007 <<<    
  De voorverkoop voor Pentacapella, het feestje dat Vane ter gelegenheid van zijn 5-jarig bestaan gaat bouwen, liep als een trein. Er zijn dan ook geen kaarten meer beschikbaar. Voor zij die er toch graag waren bij geweest, maar geen kaartje hebben bemachtigd: Neem vlug een kijkje in onze agenda, misschien heb je snel de kans om ons bij een andere gelegenheid een keertje aan het werk te zien.
 
       
   
>>> 14 oktober 2007
 
 
De 9de Vane Nieuwsbrief vond zijn weg naar de trouwe fans. Binnenkort ook naar jou?
 
       
  6 september 2007 <<<    
  Het duurt nog even voor het december is, maar toch merken we nu al een overweldigende belangstelling voor de show die Vane plant op 8 december 2007 in GC 't Heilaar in Beerse.
Daarom is er beslist, om de on line kaartenverkoop voor dit evenement alvast te starten.
Snel zijn is de boodschap!

Foto Marianne Destombes
 
       
   
>>> 10 juli 2007
 
 
Vane op de zomerfestivals...
Lees er alles over in de 8e Vane Nieuwsbrief
 
       
  1 juli 2007 <<<    
  Eerst was er het beeld, dan was er het geluid, en nu is er het beeld en het geluid samen...
In deze tijden van digitale en internet-televisie, kan en wil Vane uiteraard niet achterblijven.
Daarom presenteren we u een kleine video impressie van het Vane optreden tijdens Voices and Something Else op 27 mei 2007 in Lille.
 
       
   
>>> 27 mei 2007
 
 

Foto Marianne Destombes

Vane kan terugblikken op een geslaagd event:
Voices and Something Else
werd door een enthousiast publiek overduidelijk sterk geapprecieerd.
De unieke mix van "akoestische rock met prikkeldraad" en "pure a capella" bleek een geslaagd recept.
Een hartelijk dank je wel aan iedereen die er zijn schouders mee onder zette...
Foto's vind je op de Media pagina's.

 
       
  6 mei 2007 <<<    
  De 7de Vane Nieuwsbrief is verspreid...
 
       
   
>>> 1 mei 2007
 
 
De voorverkoop voor het unieke dubbelconcert "Voices and Something Else" met de Country Feedback Club op 26 mei 2007 om 20.00h. in PC Sint-Pieter te Lille is gestart.
Tickets kan je alvast on line bestellen.
Snel zijn is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt!
De affiche van dit unieke muziekgebeuren vind je in de Media Pagina's.
 
       
 
17 maart 2007 <<<
 
 
Maar liefst 180 inzendingen waagden hun kans in de VRT wedstrijd Zo is er maar één.
Zware concurrentie dus voor onze eigen a capella versie van "Laat ons een bloem", die uiteindelijk de Top 5 van de professionele jury niet gehaald heeft.
Vane dankt jullie van harte voor de vele positieve reakties die we de afgelopen weken op onze bewerking hebben gekregen!
Je kan het nummer trouwens altijd nog een keertje beluisteren op de Media pagina's.
 
       
   
>>> 5 maart 2007
 
 
Naar aanleiding van onze deelname aan de VRT wedstrijd Zo is er maar één, werd onze 6de nieuwsbrief elektronisch verspreid.
 
       
  1 maart 2007 <<<    
  Zo is er maar één, het populaire VRT programma, heeft een wedstrijd gelanceerd. Het is op zoek naar originele, verrassende, creatieve bewerkingen van het winnende nummer van vorig jaar. Natuurlijk kon Vane niet achterblijven: Bezoek onze Media pagina's om onze bewerking van "Laat ons een bloem" van Louis Neefs te beluisteren. Vane kijkt alvast uit naar jullie reakties!

Foto Wendy Leyten
 
       
   
>>> 19 februari 2007
 
 

Zopas bereikte ons het droevige nieuws dat het Nederlandse Freshmen Five besloten heeft er een (orgel)punt achter te zetten. Daardoor wordt ook het a capella evenement met Vane en Freshmen Five van 17 maart 2007 in Roermond (NL) geannuleerd.
Voor de origineel geplande terugwedstrijd in Lille op 26 mei 2007 hebben we een waardige vervanger gevonden in de vorm van de Country Feedback Club, die eerder tijdens de kersthappening bewezen hebben een perfecte tandem te vormen met Vane. Muziekliefhebbers op post!

 
       
  19 december 2006 <<<    
  Tussen de massa's kerstkaarten vond ook onze 5de Vane Nieuwsbrief zijn weg naar de juiste bestemmingen.
 
       
   
>>> 16 oktober 2006
 
 
Vane goes international! Voor de eerste keer in zijn bestaan trekt Vane de landsgrenzen over.
Samen met het Nederlandse Freshmen Five verzorgt Vane binnenkort een partijtje "Grenzeloos A Capella" in het Centrum voor de Kunsten van Roermond (NL).
A Capella liefhebbers op post voor een onvervalste muzikale "België - Holland"!
Voor meer info check je best onze Agenda.
 
       
  13 oktober 2006 <<<    
  Het eerste optreden voor 2007 is alvast geboekt. In het aangename gezelschap van Barbara Dex, Wigbert en Gunther Neefs prijkt Vane op het programma van DUIK, een cultureel initiatief van de gemeente Kortenaken. Tickets kan je hier bestellen. Hou onze Agenda in het oog want weldra volgt er meer.
 
       
   
>>> 24 september 2006
 
 
Onze 4de Vane Nieuwsbrief wordt de elektronische snelweg opgestuurd...
 
       
  31 augustus 2006 <<<    
  Vane lanceert vandaag op zijn website een gloednieuw Pers stekje, waar je alles kan terugvinden wat er over Vane gepubliceerd wordt. Allen daarheen!
 
       
   
>>> 30 juli 2006
 
 

Foto Wendy Leyten
Bert De Proost, Vane man van het eerste uur, slaagde er afgelopen weekend in de zangtalentenjacht van Herentals Feest te winnen met een bezielde versie van de Scene klassieker “Iedereen is van de wereld”. Geruggensteund door een professionele begeleidingsband, wist hij het talrijk opgekomen publiek van zijn muzikale kunnen te overtuigen en de nodige SMS-stemmen achter zijn naam te krijgen.
Vane kan terecht trots zijn op deze prachtprestatie van Bert.
Lees er alles over in de Pers knipsels.
 
       
  16 juli 2006 <<<    
  Voor de derde keer al in zijn relatief jonge bestaan deed Vane op zondag 16 juli 2006 de Gentse Korenmarkt aan tijdens de onovertroffen Gentse Feesten. In een broeierige hitte kwam Vane opnieuw aardig uit de hoek: Strak in het pak, rustig opbouwend in het begin en groeiend naar een stomende finale.
Dat het publiek dit alles best kon smaken, werd geïllustreerd door de vele feestgangers die rustig de tijd namen om zichtbaar te genieten van de vokale Vane capriolen.


Foto Marianne Destombes

 
       
   
>>> 28 mei 2006
 
 


Foto Wendy Leyten

Een voltreffer! Dat is het minste wat je kan zeggen van Vane in Concert op 27 mei in GC 't Heilaar in Beerse. Een uitverkochte zaal, een enthousiast publiek (waarvoor dank!), geweldig positieve reakties (check het Gastenboek!) en Vane dat gedurende 2 uur in een prachtig dekor en dito belichting het beste van zichzelf gaf.
Fotomateriaal op de Media pagina's!
 
       
  15 mei 2006 <<<    
  Niet zonder trots melden we u dat de voorstelling van 27 mei in GC 't Heilaar in Beerse (de allereerste die we in eigen beheer verzorgen) volledig is uitverkocht! Een reden te meer om er in de laatste repetities nog eens kei hard en gemotiveerd tegenaan te gaan.
 
       
   
>>> 25 april 2006
 
 
In het kader van de voorstelling die Vane geeft op 27 mei aanstaande in GC 't Heilaar te Beerse, werd Paul Van Leuven, duivel-doet-al en drijvende kracht achter Vane, geïnterviewd door Onderox, naar eigen zeggen "het koelste magazine in de Kempen". Het interview vind je terug in de on line versie van Onderox.
 
       
  9 april 2006 <<<    
  Onze 3de Vane Nieuwsbrief werd zonet de wijde wereld ingestuurd...
 
       
   
>>> 26 maart 2006
 
 

De ticketverkoop voor ons avondvullend programma "Voices And Nothing Else" op 27 mei 2006 in GC 't Heilaar in Beerse is gestart! World Wide Web aanhangers kunnen hun tickets alvast on line reserveren. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

 
       
  22 februari 2006 <<<    
  De datum is vastgeprikt, de zaal gereserveerd en de stemmen worden geslepen! Niet zonder trots melden we jullie dat ons eerste avondvullend programma er aan komt! Noteer alvast 27 mei 2006 met dikke stift in je agenda., want dan vergast Vane je in GC 't Heilaar in Beerse op een aangenaam avondje A Capella. Meer nieuws volgt weldra op deze site en via onze nieuwsbrieven.

Foto Willy Henderieckx
 
       
   
>>> 1 januari 2006
 
   
Vane wenst u
een fantastisch 2006!
 
       
  11 december 2005 <<<    
  In een sfeervol "Oliver Twist" kader gaf Vane in het Antwerpse Shopping Center gedurende drie uur het allerbeste van zichzelf.
Het goede doel vaarde er wel bij: Vane is trots om via de organisatie "Noot Voor Nood" 400 Euro te kunnen overhandigen aan de Belgische Federatie van Voedselbanken.
Bij deze danken we de gulle gevers van harte en wensen we ook onze appreciatie uit te drukken voor de warme reakties die we mochten ontvangen.
Sfeerbeelden zijn terug te vinden op de Media pagina's.

Foto Edwin Menu
 
       
   
>>> 8 december 2005
 
 
Vane Nieuwsbrief nummer 2 is gepubliceerd...
 
       
  26 november 2005 <<<
 
  Nog heel even geduld voor de eerste auditieve resultaten van de studio opnames. In afwachting kan je op de Media pagina's alvast enkele foto's bekijken.    
       
   
>>> 15 oktober 2005
 
 
Het moest er eens van komen: Vane is eindelijk de studio ingedoken. Terwijl de rest van België zich te goed doet aan de laatste warmte van de zalige oktoberzon, worden liters bloed, zweet en tranen gelaten in een serieuze poging de Vane Sound voor het nageslacht te bewaren. De eerste resultaten zullen heel binnenkort op de Media pagina's terug te vinden zijn.
 
       
  30 september 2005 <<<    
  De eerste optredens in het nakende jaar 2006 zijn geboekt! Een blik in de Agenda geeft je een sneak preview van de Vane plannen voor het volgende jaar.    
       
   
>>> 7 augustus 2005
 
 
Een groter contrast is nauwelijks denkbaar: Van de immense Gentse Korenmarkt naar de intieme sfeer van muziekcafé Beatnik. In dit gezellige kader genoot een enthousiast publiek van een al even bezield Vane. Foto's vind je op de Media pagina's.
 
       
  24 juli 2005 <<<    
  Druilerig weer op de Gentse Feesten en dus minder volk dan bij de vorige doortocht van Vane op de Korenmarkt. Voor een publiek van paraplu's zette Vane echter een gebalde, krachtige set neer, die zowel de schare trouwe fans als de occasionele toehoorders duidelijk aangenaam wist te verrassen. Foto's van dit gebeuren vind je op de Media pagina's.
 
       
 
>>> 18 juli 2005
 
 
Vers van de Pers: De allereerste Vane Nieuwsbrief in aangepaste stijl...
 
 
 
 
14 juli 2005 <<<
 
 
Vane treedt een nieuw tijdperk tegemoet: 3 jaar na ons ontstaan zijn we trots jullie onze vernieuwde website te kunnen presenteren. Wij zijn benieuwd naar jullie reakties...